HEIWERK  • FUNDERING  • DAMWANDCONSTRUCTIES  

Diensten

Een zeer veelzijdig dienstenpakket

Heibedrijf in Obdam en omstreken

Loodeck B.V. is gespecialiseerd in stalen buispalen.

Bent u bezig met een bouwklus en heeft u een bedrijf nodig dat gespecialiseerd is in heien en in de juiste funderingstechnieken? Stalen buispalen vereist voor het creëren van een bouwput? Kijk dan hoe heibedrijf Loodeck B.V. uit Obdam u kan helpen. We nemen eerst de bouwtekeningen samen met u door en bespreken daarna de diverse mogelijkheden. Op deze wijze hebben wij vele projecten in een straal van 50 kilometer rondom Obdam uit mogen voeren.

Wij zijn een zeer ervaren partij, welke de beschikking heeft over 25 jaar ervaring en in deze tijd een grote naamsbekendheid heeft opgebouwd in de omgeving van Obdam. Door onze flexibiliteit en onze open en eerlijke communicatie, zijn wij ervan overtuigd dat wij de aangewezen partij zijn om uw project tot een goed einde te brengen.

Vraag een offerte aan!

Heiwerken

Heiwerk

Heiprojecten zijn er in vele soorten en maten. Met de aanbouw van bijvoorbeeld een keuken of serre kunnen al heiwerkzaamheden gemoeid zijn. Aan ons is het de taak om het heien snel en secuur uit te voeren, zodat de nieuwe aanbouw binnen een mum van tijd is gerealiseerd. Voor moeilijk bereikbare plekken, zoals de aanbouw in een achtertuin, gebruiken we onze specialiteit, namelijk stalen buispalen. Een voordeel van deze palen is dat ze ter plekke op lengte worden gemaakt.

Funderingstechnieken

Zonder goede fundering is er geen goed gebouw. Wij zorgen voor een stevige fundering bij nieuwbouwprojecten, aanbouwingen en renovaties. Onze vakmensen werken met professionele machines, zodat we het project geheel naar behoren en wens invullen. Voor vragen over onze funderingstechnieken, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en voorzien u van eerlijk advies.

Funderingstechnieken

Damwandconstructies

Damwandconstructies

Voor zowel staal als hout weten wij de juiste damwandconstructies te bouwen. Deze worden veelal ingezet bij de bouw van kelders, parkeergarages, waterkeringen en funderingselementen. Samen met de aannemer bespreken we de bouwtekening en de berekening. Ons personeel realiseert vervolgens de wandconstructie op een stevige en solide wijze.

Heeft u een ervaren heibedrijf in de regio van Obdam nodig?

Loodeck B.V. is een ervaren partij met een grote naamsbekendheid in Obdam en omstreken. Wij hechten met name waarde aan het persoonlijke contact met u als klant. U bent bij ons geen nummer. Wij voorzien u van gedegen en eerlijk advies, waar u als klant uw voordeel mee kunt doen. Neem gerust contact op wanneer u vragen hebt of wanneer u meer informatie wilt over onze diensten.

Ervaren heibedrijf

Vragen over heiwerk of funderingstechniek?

Neem contact met ons op voor vragen en een vrijblijvende offerte

LOODECK B.V.

Bezig met een bouwklus en een bedrijf nodig dat gespecialiseerd is in heien en in de juiste funderingstechniek? Wij staan voor u klaar!

Neem contact op

Adres

  •  

    Butter 25

    1713 GM Obdam

Social