HEIWERK • FUNDERING • DAMWANDCONSTRUCTIES

Telefoonnummer

Butter 25

1713 GM Obdam

Diensten

Een zeer veelzijdig dienstenpakket

Funderingstechniek

Zonder goede fundering is er geen goed gebouw.

Heiwerken

Heiprojecten zijn er in vele soorten en maten.

Damwandconstucties

Voor zowel staal als hout weten wij de juiste damwandconstructies te bouwen.

Op zoek naar een specialist in heiwerk of funderingstechniek?

dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heiwerken

Heiprojecten zijn er in vele soorten en maten. Met de aanbouw van bijvoorbeeld een keuken of serre kunnen al heiwerkzaamheden gemoeid zijn. Aan ons is het de taak om het heien snel en secuur uit te voeren, zodat de nieuwe aanbouw binnen een mum van tijd is gerealiseerd. Voor moeilijk bereikbare plekken, zoals de aanbouw in een achtertuin, gebruiken we onze specialiteit, namelijk stalen buispalen. Een voordeel van deze palen is dat ze ter plekke op lengte worden gemaakt.

Funderingstechnieken

Zonder goede fundering is er geen goed gebouw. Wij zorgen voor een stevige fundering bij nieuwbouwprojecten, aanbouwingen en renovaties. Onze vakmensen werken met professionele machines, zodat we het project geheel naar behoren en wens invullen. Voor vragen over onze funderingstechnieken, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en voorzien u van eerlijk advies.

Damwandconstructies

Voor zowel staal als hout weten wij de juiste damwandconstructies te bouwen. Deze worden veelal ingezet bij de bouw van kelders, parkeergarages, waterkeringen en funderingselementen. Samen met de aannemer bespreken we de bouwtekening en de berekening. Ons personeel realiseert vervolgens de wandconstructie op een stevige en solide wijze.

Heeft u een ervaren heibedrijf in de regio van Obdam nodig?

Loodeck B.V. is een ervaren partij met een grote naamsbekendheid in Obdam en omstreken. Wij hechten met name waarde aan het persoonlijke contact met u als klant. U bent bij ons geen nummer. Wij voorzien u van gedegen en eerlijk advies, waar u als klant uw voordeel mee kunt doen. Neem gerust contact op wanneer u vragen hebt of wanneer u meer informatie wilt over onze diensten.